Mijn naam is Sonja van den Akker en ik woon in Hilversum.  Als hormoonfactortrainer kan ik jou helpen om jouw hormonen weer in balans te krijgen en jouw energie weer terug te krijgen. Als orthomoleculair therapeut ga ik onderzoeken waar ik jou het beste kan helpen om van jouw voedingsgerelateerde klachten af te komen. Orthomoleculaire therapie gaat op zoek naar het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Dit kan grote verbeteringen voor jouw gezondheid opleveren en je weer terugbrengen naar de energie die je vroeger had. 

Ook afslanken op een gezonde manier behoort tot mijn expertise. Niet een snel dieet, waarbij de kilo's weer terug komen, maar samen een leefstijl ontwikkelen die je voor altijd vol kunt houden en waar ook ruimte is om bij feestjes te kunnen afwijken van het gezonde eetpatroon. Af en toe zondigen hoort er bij om het vol te kunnen houden. 

Met welke klachten kan ik je dan helpen? Allergieën en intoleranties, Burn-out klachten, Darmklachten zoals verstopping en diarree, Depressie, Fibromyalgie, Histamine-intolerantie, Huidklachten ( eczeem, psoriasis )  Insulineresistentie, Slaapproblemen ( inslapen en doorslapen), Overgewicht , Postnatale Depressie, PMS.

Blijf niet langer met klachten lopen, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis 15 minuten durend intakegesprek.

Ik help je heel graag met het vinden en bewandelen van jouw pad naar een betere gezondheid

Gezonde groet,
Sonja van den Akker

Orthomoleculair therapeut

Hormoonfactortrainer

Afslankcoach