Mijn naam is Sonja van den Akker (1956) en ik woon in Hilversum. Jarenlang heb ik zelf verschillende klachten gehad waar helaas nooit een

oorzaak voor te vinden was, via de reguliere weg. Nadat ik de suiker uit mijn voeding schrapte was er een duidelijke verbetering, maar de echte

verbetering kwam nadat ik ook de gluten wegliet. Dit gaf een duidelijke verbetering van mijn energielevel. Was het niet lastig? Nee, eigenlijk

viel dit reuze mee. Ik kreeg er zoveel energie voor terug en er zijn tegenwoordig zoveel alternatieven voor gezonde voeding.

Naast het weglaten van de suiker en gluten heeft ook het eten van onbewerkte voeding mij geholpen (meer vitamines en mineralen). Om geheel hormoonfactorproof te eten heb ik ook de zuivel weggelaten, maar dit is niet voor iedereen noodzakelijk. Het is een kwestie van uitproberen of dit voor jou werkt.

Mocht je ook voedingsgerelateerde klachten herkennen, dan wil ik je graag helpen uitzoeken waar bij jou het probleem zit en je wegwijs maken in de wereld van gezonde en onbewerkte voeding. We kunnen dan, aan de hand van een uitgebreide anamnese, samen zoeken naar de oorzaak van jouw klachten en er aan gaan werken om jouw gezondheid te verbeteren.

Blijf niet langer met klachten lopen, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis intakegesprek.

 

Ik help je heel graag met het vinden en bewandelen van jouw pad naar Blije Hormonen!

 

 
Trainer Hormoonfactor | Orthomoleculair voedingsdeskundige | Leefstijl- en afslankcoach