Mijn naam is Sonja van den Akker en ik woon in Hilversum.  

Als hormoonfactortrainer kan ik jou helpen om jouw hormonen weer in balans te krijgen en jouw energie weer terug te krijgen. Ik onderzoek waarmee ik jou het beste kan helpen om van jouw voedingsgerelateerde klachten af te komen. 

Orthomoleculaire therapie gaat op zoek naar het zelf genezend vermogen van jouw lichaam. Dit kan grote verbeteringen voor jouw gezondheid opleveren en je weer terugbrengen naar de energie die je vroeger had. 

Ook afslanken op een gezonde manier behoort tot mijn expertise. Niet een snel dieet, waarbij de kilo's weer terug komen, maar samen een leefstijl ontwikkelen die je voor altijd vol kunt houden en waar ook ruimte is om bij feestjes te kunnen afwijken van het gezonde eetpatroon. Af en toe zondigen hoort er bij om het vol te kunnen houden. 

Met welke klachten kan ik je dan helpen?

Allergieën en intoleranties, Burn-out klachten, Darmklachten zoals verstopping en diarree, Depressie, Fibromyalgie, Histamine-intolerantie, Huidklachten  zoals acne, eczeem en psoriasis, Insulineresistentie, MCAS,  Slaapproblemen ( inslapen en doorslapen), Overgewicht , Postnatale Depressie, PMS.

Blijf niet langer met klachten lopen, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis 15 minuten durend intakegesprek.

Ik help je heel graag met het vinden en bewandelen van jouw pad naar een betere gezondheid

Ervaringen van enkele cliënten:

Caspar

Fijn geholpen door Sonja met psoriasis klachten. Ik wilde een EMB test, maar zij zag aan de hand van de ingevulde vragenlijst direct wat ik nodig had qua dieet en supplementen. In de daaropvolgende 8-9 weken zijn de klachten sterk verbeterd. Verder heel fijn contact. Super en een aanrader!

Bert

Sonja heeft samen met mij gezocht naar de oorzaken van mijn gewrichtsklachten. Door het invullen van een gedetailleerde vragenlijst en de afname van een EMB bloedtest, kwamen nog een aantal lichaamsklachten naar boven zoals de ontdekking van een parasiet in mijn darmen en een vitamine D tekort. Met een plan van aanpak wat bestond uit het voorschrijven van supplementen en het aanraden om mijn leefstijl wat aan te passen, heeft het geleid tot het verdwijnen van mijn gewrichtsklachten en de parasiet met succes is verdreven. Ik heb hierdoor meer energie gekregen, mij fysiek beter kan bewegen en een verbeterde stoelgang. Ik beveel Sonja daarom van harte aan om u van uw klachten af te laten helpen.

Lieke 

Ik ben gedurende een half jaar ontzettend fijn begeleid door Sonja en heb enorme stappen gezet! Ze neemt de tijd voor het goed in kaart brengen van klachten en leefstijl, waardoor de kleinste details eruit gevist werden en aangepast konden worden. Sonja denkt kritisch mee en bovendien inspireert ze met haar enthousiasme voor het vakgebied. Absoluut een aanrader voor iedereen die klachten op een gezonde en natuurlijke manier wil oplossen!